Zoete Zachte Dromen – M. Teunis

Boek informatie:
Binding: Pocket
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789059742017

   Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Het boek Zoete Zachte Dromen van M. Teunis is verschenen in 2011.

Twee gefrustreerde buurvrouwen wonen al geruime tijd boven elkaar in hun piepkleine woninkje in een volksbuurt van Zutphen. Door een toevalstreffer kruisen elkaars wegen zich en Maggie en Narda worden hartsvriendinnen.
De broodmagere Narda heeft de mannen afgezworen sinds ze haar vriend op heterdaad in bed heeft betrapt met een voluptueuze vrouw. Maggie echter is het alleenzijn beu en haar vriendinnen starten een gedegen actieplan. Er wordt gestruind naar een geschikte partner in vriendenkringen, kroegen en sportscholen, maar zonder succes.
Als laatste redmiddel meldt Maggie zich aan bij datingsite Partnerplanet, waarna de ene na de andere date elkaar in ras tempo opvolgen. Zo date Maggie met de omhoog gevallen jurist Floris-Jan die zijn handjes niet kan thuishouden en een krenterige boekhouder wiens belangstelling niet verder reikt dan een paar ultramoderne schoenen.
Obessief bijt zij zich in het medium vast totdat zij in de ziektewet belandt en zich mateloos gaat vervelen. Gedachtespinsels en erotische fantasieën verweven zich met haar dates. Maggie spaart zichzelf niet en probeert met ‘diepe’ psychologische inzichten uit de literatuur haar uitspattingen te verklaren. Gaandeweg komt ze erachter dat er iets grondig mis is met haar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoete Zachte Dromen – M. Teunis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *