Koude uitsluiting – Marcel van Brouwershaven

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789081501118

   Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Het boek Koude uitsluiting van Marcel van Brouwershaven is verschenen in 2010.

‘In een vrij toilethokje keek Bartjan zijn onderbroek voor de zekerheid nog eens na. Hij vouwde drie velletjes toiletpapier tot een stevig alternatief voor het, door zijn moeder zo geprezen vochtige en licht ingezeepte puntje van de theedoek, doopte dat in het heldere spoelwater onderin de pot en depte op de natte plek in zijn onderbroek. De capillaire werking deed de rest. Bartjan herhaalde de behandeling drie maal en rook daarna aan zijn onderbroek: water en lijflucht, nauwelijks urine. Dat was goed.’

Koude uitsluiting is het tragikomische verhaal van Bartjan Jelgersma, een succesvolle senior-hypotheekadviseur van Hypotheekmannetje™ – Den Haag. Zijn leven loopt op rolletjes: promotie in het vooruitzicht, prettige auto, eigen huis, hoogopgeleide vrouw met betekenisvol werk en leuke dochter. En dan vindt Bartjan een sleutel in het huis van zijn overleden oudtante Antoinette. Met deze vondst komt het tot dan toe voor hem zorgvuldig verborgen gehouden ‘foute’ deel van de familiegeschiedenis naar boven.

Marcel van Brouwershaven (1963) is opgeleid als registeraccountant en bestuurskundige. Na 24 jaar controleren en adviseren en 2 jaar besturen besloot hij eind 2007, na de tweedaagse cursus Literair Debuteren van literair agent Paul Sebes, zijn loopbaan voor de tweede maal in een andere richting te wenden.

Meer weten over het boek? Kijk dan op www.romankoudeuitsluiting.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koude uitsluiting – Marcel van Brouwershaven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *