Inspirerende ontmoetingen – Eric Van Der Wal

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 2 werkdagen
ISBN: 9789078071617

   Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Het boek Inspirerende ontmoetingen van Eric Van Der Wal is verschenen in 2009.

Naar bed gaan met het gevoel van een steen op je maag. Niet voldaan doordat de dag niet bracht wat je had verwacht. Het overkomt ons allemaal. Wanneer dat vaak voorkomt en het een last wordt gaat het slecht. Dan wil je dat veranderen, maar hoe?

In Inspirerende ontmoetingen doet Eric van der Wal verslag van zijn ontmoetingen met toonaangevende en tot de verbeelding sprekende mannen en vrouwen, functionerend in binnen– en buitenland. Zij vertellen op boeiende wijze over hun drijfveren. Het wordt duidelijk wat de gevaren zijn wanneer we ons hart niet volgen. Arthur Docters van Leeuwen zegt daarover: ‘als we een leven leiden dat ons niet past gaan we dood!’

Doen wat we graag willen is goed voor lichaam en geest. Het geeft energie en we worden er als mens prettiger en productiever door. Daarvoor moet je trouw blijven aan je eigen overtuiging en vorm kunnen geven aan ideeën, blijkt uit = de ontmoetingen. En dat in verschillende, niet altijd makkelijke omstandigheden. Een hele kunst. De geheimen daarachter worden nu onthuld zodat we ons voordeel ermee kunnen doen. Het maken van de juiste keuzes, het voorkomen van chronische stress, het aangaan van een werkelijke dialoog. Het pakken van kansen, het volgen van je eigen pad. Dat komt aan de orde. Maar ook: hoe we ons eigen lichaam ongemerkt ontregelen door er niet naar te luisteren en hoe ingrijpend dat ons leven kan verwoesten.

Eric van der Wal is vanaf zijn negentiende jaar bezig met het steunen van mensen die een positief duwtje in de rug nodig hebben. Hetgeen Eric drijft, is zijn niet aflatende strijd voor een vruchtbaar en motiverend leven. Hij is er steeds meer van overtuigd geraakt, dat mensen voldoening willen door een prettig en productief leven. Om zijn ideaal te verwezenlijken komt hij met onorthodoxe oplossingen en in 2000 zelfs met een eigen filosofie: Creagogiek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inspirerende ontmoetingen – Eric Van Der Wal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *