Hoe is het met je boek ? – Ron Moerenhout

Boek informatie:
Binding: Pocket
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789059119680

   Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Het boek Hoe is het met je boek ? van Ron Moerenhout is verschenen in 2010.

Naast geluk in de liefde had Ron Moerenhout (1959) twee grote wensen: werken in het buitenland én voor zijn vijftigste een boek op zijn naam hebben. Beide wensen werden vervuld. Hij kreeg de kans om gedurende een jaar in Caïro te werken en te leven. Bovendien heeft hij in die periode een groot deel kunnen schrijven van zijn eerste boek Gevlogen Paradijsvogels dat in juni 2009 uitkwam.

In ‘Hoe is het met je boek?’ wordt, aan de hand van korte luchtig geschreven stukjes, een periode van twee jaar beschreven. Vanaf zijn eerste dag in Caïro tot aan zijn vijftigste verjaardag. De veelal humoristisch geschreven verhaaltjes geven een beeld van het afwisselende leven van een schrijvende vader van drie kinderen op zijn zoektocht door het leven.

De rode draad in ‘Hoe is het met je boek?’ blijkt het proces rond het uitkomen van zijn eerste boek: het schrijven, het vinden van een uitgever, het verschijnen, de publiciteit op radio en tv, de reacties en de (moeizame) weg naar boekhandel en koper. ‘Hoe is het met je boek?’ is een vermakelijk en vlot geschreven boek met een uniek karakter omdat het de belevenissen vertelt van een debuterend schrijver.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoe is het met je boek ? – Ron Moerenhout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *