Het fatale manuscript – P. Van Den Burg

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789051795394

   Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Het boek Het fatale manuscript van P. Van Den Burg is verschenen in 2011.

Philip Sandbergen heeft een aantal jaren geleden een verhaal geschreven met als uitgangspunt: stel dat de twee wereldoorlogen niet hadden plaatsgevonden, hoe zou de geschiedenis dan verlopen zijn? Hij stuurde het naar een uitgeverij en een dagblad, maar het werd afgewezen. Echter, het valt hem op dat er een aantal gebeurtenissen plaatsvindt dat een opvallende gelijkenis vertoont met wat hij eerder al beschreven had. Hij vraagt zijn goede vriend Boudewijn om eens naar zijn manuscript te kijken. Samen filosoferen ze over de intrigerende geschiedenis die aan Philips brein is ontsproten. Maar Philips vrouw Trudy is bang, want zij ziet steeds een witte auto voor hun huis geparkeerd staan.
Een jaar later wordt Philip gebeld door een Duits sprekende man, die zich voorstelt als journalist in dienst van Arabische media. En dan neemt Philips leven een dramatische wending, vooral omdat zijn manuscript meer voorspellende waarde heeft dan hij zelf ooit had durven denken.
Het fatale manuscript is een spannende en enerverende roman met verrassende wendingen. De schrijver heeft een originele kijk op de wereldgebeurtenissen en het boek nodigt uit tot diepgravende gesprekken over waar het met de wereld heen zou gaan als de geschiedenis anders was verlopen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het fatale manuscript – P. Van Den Burg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *