Er Was Eens … – Linda Westera

Boek informatie:
Binding: Hardcover
Taal: nl
Beschikbaar: 2 werkdagen
ISBN: 9789079249169

   Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Het boek Er Was Eens … van Linda Westera is verschenen in 2010.

Er was eens… is een boek dat eigenlijk nog geschreven moet worden… door u!

Linda Westera fotografeerde op exotische locaties wasgoed dat hing te drogen. Dat ‘gewone’ wasgoed wordt bij Linda opeens heel bijzonder. Door haar keuze van compositie, kleuren en details wordt de was kunst. Kunst die weer wil inspireren tot het maken van nieuwe kunst.

Dit boek is gemaakt voor iedereen die graag naar foto’s kijkt of verhalen schrijft… of beide.Misschien schrijft u af en toe een verhaal, bent u lid van een schrijfclub of doet u een cursus verhalenschrijven.

Of u nu een ervaren of beginnend schrijver bent, u heeft vast wel eens last van het gevreesde ‘writers-block’, vooral bij de start van een nieuw verhaal.

Bij iedere foto in dit boek staat een zin die dient als openingszin van een nog te vertellen verhaal. Welk verhaal wil er dit keer verteld worden? Welke personen spelen de hoofdrol, hoe leven ze, wat gebeurt er met ze, hoe reageren ze? Wat is het beeld dat bij hun leven past?

Wie heeft bijvoorbeeld die spannende roze directoire gedragen die daar vrolijk in de wind wappert en van wie zouden die intensief gedragen broeken zijn die zo gebroederlijk in de zon hangen te drogen?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Er Was Eens … – Linda Westera” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *