Boeken Downloaden

Boeken downloaden is het nieuwe alternatief voor de boekhandel om de hoek.  boeken downloaden
Door de opkomst van e-readers, tablet’s en iPads wordt het lezen van digitale boeken heel eenvoudig.

Digitale boeken downloaden kan in het pdf- en ePub-formaat. EPub is een bestandsformaat dat geleverd wordt door Adobe en te lezen is op de meeste e-readers. Voordeel is dat de tekst van het bestand zich automatisch aanpast naar de schermgrootte van het apparaat waarop u het ebook leest.
De meeste boeken die u kunt downloaden bij de groote boek winkels, zijn beveiligd tegen onrechtmatig kopiëren met behulp van DRM technologie.

Digitale boeken kunt u natuurlijk kopen bij de bekende online boekhandels.
Welke de beste voorwaarden heeft kunt u zien met de boekhandel vergelijker.
Of zoek het gewenste boek in onze zoekbalk bovenaan deze pagina.

Naast de populaire boeken uit de boekhandel kunt u ook veel gratis boeken downloaden.
– U kan bijvoorbeeld bij Bol.com ook gratis boeken downloaden.
– Gratis studie en business boeken downloaden bij Bookboon.nl
– De nederlandse klassiekers (copyrights zijn verlopen) dus gratis te downloaden in ePub formaat bij  gutenberg.org
De Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren is een website over de Nederlandse literatuur, taal en cultuurgeschiedenis.
– Of zoek eens op Google books.

Hieronder vind u een selectie populaire en nieuwe (2013) digitale boeken, vergelijk de prijzen bij verschillende online boekhandels.

Boeken Downloaden:

Wat u moet weten voor het boeken downloaden:

Wat is DRM?

DRM staat voor Digital Rights Management en is een techniek om digitale bestanden te beveiligen tegen piraterij en illegaal kopiëren, zonder de rechthebbenden (de makers of uitgevers) te belasten. Adobe heeft deze beveiligingstechniek ontwikkeld waarmee de meeste digitale boeken zijn uitgerust.

De meeste boek winkels verkopen digitale boeken met de zogenaamde Watermerk beveiliging. Deze nieuwe technologie, ook wel ‘Social DRM’ genoemd, is een manier om ebooks te beveiligen tegen piraterij en illegaal kopiëren zonder de consument te beperken in het gebruik ervan. Hierbij wordt het ebook gemarkeerd met zichtbare en onzichtbare persoonlijke kenmerken.

Met Social DRM bent u niet gebonden aan een Adobe ID. U kunt deze digitale boeken lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.

Wat is een Adobe ID?

De meeste digitale boeken zijn beveiligd tegen onrechtmatig kopiëren met behulp van Adobe Digital Rights Management technologie. Het Adobe ID maakt u aan om uw computer en alle andere apparaten waarmee u uw digitale boeken wilt lezen, (eenmalig) te autoriseren voor het gebruik van digitale boeken die met deze technologie beveiligd zijn.

Resultaat 1–16 van de 9895 resultaten wordt getoond