Zij En Ik – I. S

 17.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789051790139

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789051790139 Categorie:

Beschrijving

Het boek Zij En Ik van I. S is verschenen in 2011.

Ingrid Rensen zit net in de puberteit als bij haar moeder de diagnose kanker wordt gesteld. Er breekt een heel onzekere tijd aan van hoop en teleurstelling, precies middenin een turbulente periode in Ingrids eigen leven. Ze heeft haar moeder zo nodig om, al theedrinkend, haar liefdes en onzekerheden te bespreken. Eerlijk en openhartig vertelt ze in het boek wat voor stormen hun gezin destijds doorstond. Uiteindelijk moeten Ingrid, haar vader en haar broer het zonder de spil van het gezin redden, Ingrids moeder wordt niet meer beter.

Ingrid krijgt heel vaak te horen dat ze zo op haar moeder lijkt. Als ze nog geen dertig is, krijgt ze van een dokter te horen dat bij haar het begin van baarmoederhalskanker is geconstateerd. Dan komt alle angst en onzekerheid uit haar moeders ziekteperiode in alle hevigheid terug. Ook wat deze ziekte betreft lijkt ze dus op haar moeder, zo vreest ze. Het blijkt echter allemaal anders uit te pakken.

‘Zij en ik’ is een plezierig geschreven, open boek geworden. Het is niet een dramatisch geschreven verhaal, maar een feitelijke vertelling van wat er is gebeurd, zonder overigens gevoelens van verdriet uit de weg te gaan.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver