Woekerende Wilskracht – R. Van Mechelen

 15.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789051794380

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789051794380 Categorie:

Beschrijving

Het boek Woekerende Wilskracht van R. Van Mechelen is verschenen in 2011.

WOEKERENDE WILSKRACHT
Reina van Mechelen
‘Woekerende Wilskracht’ beschrijft twee momenten in mijn leven waarop ik aan een afgrond stond door wanhoop, grote onzekerheid en intens verdriet. De geschiedenis herhaalde zich en kleurde twee bladzijden in mijn leven zwart.
In vijf jaar tijd werd ons gezin twee keer voor de leeuwen geworpen. Mijn dochter kreeg een hersentumor op vierjarige leeftijd en zelf kreeg ik een zeer agressieve borstkanker. Mijn dochter en ik zijn door het oog van de naald gekropen na een verkeerd gestelde diagnose. Het leven was ineens niet zo vanzelfsprekend meer, maar toch ging ik ervan uit, dat ik gekregen had wat ik dragen kon en ik vertrouwde op mijn innerlijke gids. De kracht die van de vier elementen (aarde, water, vuur en lucht) uitgaat, hield me overeind, zowel bij de ziekte van mijn dochter als bij mijn eigen ziekte. Ik heb gevochten voor het leven.
Ook de levenslessen die het me opleverden, zijn van onschatbare waarde en ik deel die graag met anderen, opdat ieder die te maken krijgt met kanker er steun uit kan putten om de strijd tegen deze rotziekte aan te gaan.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver