Wieteratuur – D.C. Lama

 14.50

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 2 werkdagen
ISBN: 9789067281966

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789067281966 Categorie:

Beschrijving

Het boek Wieteratuur van D.C. Lama is verschenen in 2010.

‘Ik heb een hele grote lul,’ zei Floris. Even had hij getwijfeld of hij dat wel moest zeggen – het bleef tenslotte een sollicitatiegesprek – maar het was wel waar. Floris had een hele grote lul en dat was duidelijk een van zijn sterke punten.

Wieteratuur is de eerste bundel korte humoristische verhalen van D.C. Lama sinds zijn undergroundklassieker Hasjstickie Drugs. De verhalen zijn eerder gepubliceerd in tijdschriften als EssensiE en Zone 5300 en waren te horen in het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM. De kritische levensgenieter, die de verhalen zelf illustreerde, was cartoonist voor De Gezonde Roker, de website van Theo van Gogh, en publiceerde in o.a. Highlife Magazine, Rocksound, de Consumentengids en tijdschriften die al lang niet meer bestaan.

D.C. Lama (pseudoniem van Dennis Lahey, 1972) leest zijn verhalen regelmatig voor op concertpodia, in theaters, coffeeshops en cafés, al dan niet ondersteund door muzikanten. Hij maakte nummers met o.a. de Osdorp Posse, The Beatbusters, de Moordgasten en Neuzige Tony & De Roffe Ponyclub. Als bestuurslid was hij jarenlang betrokken bij stichting Legalize!, die strijdt voor het recht om baas in eigen brein te zijn.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver