Van De Regen In De Pub – H. de Kruijf

 17.50

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789051795233

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789051795233 Categorie:

Beschrijving

Het boek Van De Regen In De Pub van H. de Kruijf is verschenen in 2011.

Hans de Kruijf en Margriet Zoelman zijn inmiddels bijna Aussie met de Aussies, zo vaak zijn ze in Australië geweest en zo diep zijn ze in de kern van het land doorgedrongen. Ze zijn zoveel van het land gaan houden, dat ze serieus overwogen om zich er definitief te vestigen. Om te ervaren hoe dat zou zijn, hebben ze zich een tijdje gevestigd in Kununurra, een geïsoleerd stadje van slechts veertig jaar oud.
In Van de regen in de pub beschrijven Hans en Margriet op humoristische, informatieve en goed gedocumenteerde wijze hoe ze hun verblijf hebben ervaren en wat hun overwegingen zijn voor een beslissing. Het boek is een echte aanrader voor wie voor een dergelijke keuze staat, maar ook voor mensen die verzot zijn op Australië of lezers die gewoon van een goed reisverhaal houden.
Lieten Hans en Margriet in hun eerste boek Met twee weekendtassen door Australië al zien dat hun liefde voor Australië aanstekelijk is, met hun tweede boek tonen ze aan, waarom zoiets ook nooit meer overgaat. De prachtige beschrijvingen, de flitsende dialogen en de interessante bespiegelingen maken dit boek tot een waardevol en zeer lezenswaardig document.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver