Technicolor tijdmachine – Hazel Harrison

 14.99

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789031505418

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789031505418 Categorie:

Beschrijving

Het boek Technicolor tijdmachine van Hazel Harrison is verschenen in 2011.

Tenzij zij binnen vier dagen met een grote historische kleurenproduktie op de proppen komen, gaan de Climatic Studio’s falliet. Natuurlijk kan iemand in vier dagen een film maken, maar… Toevallig heeft prof. Hewett een tijdmachine ontwikkeld (‘vremeatron’ noemt hij het ding), en daarmee zou eventueel…
En zo vertrekt producer Barney Hendrickson met zijn acteurs van cameramensen naar het jaar 1000 om daar – de droom van iedere producer – een film te gaan maken.
Maar alles gaat niet van een leien dakje: er komen stropende Vikingen en Indianen; en passant wordt Amerika even, 500 jaar te vroeg, ontdekt; de hoofdrolspeler valt uit en wordt vervangen door Ottar, een rasechte Viking, die bij de liefdesscènes toneel niet van werkelijkheid weet te scheiden en – letterlijk – niet van ophouden weet, en bovendien verliefd is op sterke whisky en de zwakke sekse.
En de droom verandert in een komische nachtmerrie, en de reis van verleden naar heden, en terug wordt een wilde rit door de stegen van het gelach en de heuvels van het geschater.
Een grandioos boek dat de lezer vanaf de eerste bladzijde lachend in spanning houdt.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver