Stormvleugels – C. van Sambeek

 12.50

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Nog niet verschenen
ISBN: 9789044610673

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789044610673 Categorie:

Beschrijving

Het boek Stormvleugels van C. van Sambeek is verschenen in 9999.

Angelique, 52, rouwt grondig om het verlies van haar partner Paul, die ten gevolge van een ongeval om het leven komt. Na een aantal weken beurt haar ex-man Eric haar op uit haar tweelinggraf. In zijn liefdevolle huis, waar hij nu met zijn nieuwe levenspartner Joost woont, kan ze zichzelf zijn en haar verdriet in eigen tempo verwerken.

Eric en Angelique hebben een dochter, Sarah, die nu in de dertig is. De relatie met haar dochter krijgt een nieuwe wending en maakt hun omgang eerlijker en inniger. Ondanks de liefdevolle opvang in het homohuis beseft Angelique dat ze haar verdriet niet kan uitbesteden aan anderen. Ze vecht, ze (over)weegt, ze blikt terug op haar leven, maar ze leert ook vooruit te kijken. Nadat ze uiteindelijk afrekent met onverwerkte herinneringen uit haar jeugd, en in het bijzonder de herinneringen aan haar psychiatrisch gestoorde moeder, legt ze het juk van het verleden af en gaat ze alleen, met goede moed en op eigen kracht, verder. Het is wat je er zelf van maakt, denkt ze tenslotte.

Met Stormvleugels treedt Ciel van Sambeek, een van de twee auteurs van de twee bestsellers Zadelpijn en ander damesleed en Het Verwende Nest, nu voor het eerst zelfstandig naar buiten.

Dit onvergetelijke romandebuut biedt niet alleen een extra dimensie aan alle liefhebbers van Liza van Sambeek, maar Ciel ‘on her own’ creëert ook een ongelooflijk aangrijpende nieuwe horizon.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver