Renny’s jeugd op Jalna – Mazo de la Roche

 18.95

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789031506712

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789031506712 Categorie:

Beschrijving

Het boek Renny’s jeugd op Jalna van Mazo de la Roche is verschenen in 2011.

Renny’s jeugd op Jalna volgt in de grote kroniek van de familie Whiteoak op Mary Wakefield (Prisma 714). Het is tien jaar later. Grootmoeder Adeline is inmiddels tachtig geworden, maar nog altijd domineert haar sterke persoonlijkheid de levens van haar dochter, lade Buckley, en haar drie zoons Nicolaas, Ernst en Philip – de laatste het hoofd van de jonge familie Whiteoak op Jalna.
Als een storm trekken de gebeurtenissen in de zomer van 1906 over Jalna. Meg beleeft haar ongelukkige liefde, en een negentiejarige Renny, in zijn onstuimige jeugd en de eerste verliefdheid, leeft in een bittere vete met zijn donkere, gevaarlijke neef Malahide Court uit Ierland, die de steun weet te verwerven van grootmoeder Adeline.
Mazo de la Roche weet als altijd haar talloze lezers en lezeressen te boeien door de levendige en treffende wijze waarop zij ons doet meeleven met de bewoners van Jalna in hun gehechtheid aan elkaar en aan hun huis. Een prachtig deel uit deze grote familiekroniek, die meer dan een eeuw omspant er nog altijd tot de meest gelezene ter wereld behoort.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver