Ravenvlucht – Juliet Marillier

 18.95

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789024560653

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789024560653 Categorie:

Beschrijving

Het boek Ravenvlucht van Juliet Marillier is verschenen in 2013.

Nu Neryn eindelijk de rebellen gevonden heeft bij Schaduwrots, is het haar taak zo snel mogelijk de ondergedoken Hoeders te bezoeken. Of ze de geheimzinnige wezens kan vinden is de vraag, maar het is wel van groot belang voor haar training als Ontbieder. De vier krachtige wezens hebben echter al jaren een slechte relatie met de mensheid en het is aan Neryn om eerst hun vertrouwen terug te winnen voordat zij überhaupt aan haar training kan beginnen. Ze heeft de hulp van de Hoeders hard nodig bij haar gave, zeker als het gaat om haar strijd tegen de duistere koning Keldec, die elke vorm van magie verboden heeft.

Neryn gaat op reis, maar een romance met Flint brengt haar al snel onnodig in gevaar als blijkt dat hij niet helemaal te vertrouwen is. Flint heeft informatie in handen van de koning die hun kansen in de strijd kan doen keren. Maar het is maar de vraag met wie hij die informatie zal delen…

De Australische schrijfster Juliet Marillier verwierf met haar ZEVEN WATEREN-boeken wereldwijd een miljoenenpubliek. Met VERBODEN MAGIE koos zij voor het Grote Avontuur en begon ze aan een nieuwe fase in haar toch al indrukwekkende schrijverscarrière. RAVENVLUCHT is het vervolg op dat boek.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver