Parels Achter De Horizon – A. Hoekstra

 24.95

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789059741256

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789059741256 Categorie:

Beschrijving

Het boek Parels Achter De Horizon van A. Hoekstra is verschenen in 2011.

Zeilen rond de wereld, voor sommigen een droom, voor anderen de realiteit. Van 1997 tot 2002 zeilden Albert en Marijke Hoekstra over de wereldzeeën. Ze leefden hun leven aan boord en ontdekten veel over andere culturen en ook over zichzelf.

Albert en Marijke wilden hun jonge leven een andere wending geven dan het normale huisje- boompje-beestje. Ze kochten een boot en bereidden zich goed voor op een lange reis. Ze doopten de boot SAMUËL wat: ‘gebedsverhoring’ betekent. Hun droom: een wereldomzeiling met een mooie invulling.
In vertrouwen op God, durfden ze deze spannende stap te zetten, en zo vertrokken ze met zijn tweeën om 5 jaar later met zijn vieren weer terug te komen. Onderweg werden hun twee matroosjes: Matthias (American Samoa) en Nathanaël (Thailand) geboren. In dit boek kunt u alles lezen over hun boeiende belevenissen zoals: dichte mist in het Engelse Kanaal,zeeziek tussen de Canarische Eilanden, hechte vriendschap met een Samoaans gezin, storm in Neiafu (Tonga), piraterij onderweg naar de Filippijnen en bureaucratische taferelen in Bangkok.

Veel plezier bij het lezen van deze waargebeurde scheepsjournaals.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver