Offer in de mist – Marieke Frankema

 16.95

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 2 werkdagen
ISBN: 9789460860461

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789460860461 Categorie:

Beschrijving

Het boek Offer in de mist van Marieke Frankema is verschenen in 2013.

December 2012 verscheen Offer in de mist van Marieke Frankema. Nadat Marieke in 2011 de Castlefest Book Award wist binnen te slepen, brak ze record op record binnen Books of Fantasy. Zij is de schrijfster binnen het BoF-fonds die inmiddelsde meeste verkopen op haar naam heeft weten te zetten. Van Offer in de mist, een mix van historie, witte wieven, hunnebedden en de `hedendaagse` realiteit, verwachten we dan ook veel!

In een rustiek dorpje in Drenthe, waar de herinnering aan oeroude tijden voortleeft in massieve stenen, dansen de witte wieven nog altijd door de nacht om ware liefde te zegenen. Oorlogen en epidemieën hebben het dagelijkse bestaan niet kunnen verstoren, en al sijpelt de moderne tijd langzaam naar binnen, de mensen leven nog steeds zoals ze dat altijd hebben gedaan. Hun handel en wandel ligt vast, veilig en voorspelbaar.

Wanneer blijkt dat de dood niet altijd het einde hoeft te zijn, wordt het leven van Lisette flink op zijn kop gezet. Wat moet ze doen wanneer de toekomst van twee jonge mensen op het spel staat? En zal de opoffering van Sara’s familie niet vergeefs blijken?

Al snel raakt Lisette verstrikt in een net van halve waarheden en geheimen, die diepere wortels hebben dan ze ooit had kunnen vermoeden. De zoektocht naar het waarom brengt haar terug naar het hunebed, waar het allemaal begon.

Na haar debuut ‘Dochter van de Zilv’ren Maan’, die in 2010 de Castlefest Book Award won en in no time een bestsellerstatus bij Books of Fantasy behaalde, komt Marieke Frankema nu met haar tweede roman, ‘Offer in de Mist’. Ze gaat terug naar een periode in de Nederlandse geschiedenis die zo mysterieus is, dat ze er alle ruimte vond om oeroude magie te herontdekken. ‘Liefde trekt zich niets van tijd en ruimte aan en drijft groot en klein voor altijd voort’, aldus de schrijfster.

Voor de liefhebbers van Ghostwhisperer, Zomer van ’45 en De Aardkinderen

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver