Moord voor moord – J.T. Ellison

 6.95

Boek informatie:
Binding: Other Formats
Taal: nl
Beschikbaar: 5-7 werkdagen
ISBN: 9789034753137

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789034753137 Categorie:

Beschrijving

Het boek Moord voor moord van J.T. Ellison is verschenen in 2013.

Patholoog-anatoom Sam Owens weet als geen ander dat de dood niet te begrijpen valt, en alleen door haar eigen grote verdriet weg te stoppen kan ze haar werk doen. Als de paniek toch dreigt toe te slaan, wast ze dwangmatig haar handen, en telt ze: eenentwintig, tweeëntwintig, drieëntwintig…

Dan wordt Eddie Donovan, haar jeugdliefde, vermoord tijdens een carjacking. Zijn moeder gelooft niet wat de politie zegt, namelijk dat hij een willekeurig slachtoffer is, en ze vraagt of Sam een tweede lijkschouwing wil doen. Tijdens de autopsie blijkt dat er inderdaad meer aan de hand is. Gekweld door de gedachte dat er wéér iemand om wie ze veel gaf is weggevallen, besluit Sam uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

Eddie was lid van een elitekorps dat geheime missies uitvoerde in Afghanistan, en Sam vermoedt dat zijn dood te maken heeft met zijn tijd in het leger. Ze graaft steeds dieper in zijn verleden en ontdekt een paar schokkende zaken. Als er vervolgens steeds meer mensen uit Eddies directe omgeving worden vermoord en zijzelf wordt bedreigd, kan ze maar één ding concluderen: de dood valt inderdaad niet te begrijpen, de dood komt je halen. En zij is de volgende op de lijst.

Eenentwintig, tweeëntwintig, drieëntwintig…

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver