Mijn Lichaam, Mijn Leven – C. Reeve

 23.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789027466266

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789027466266 Categorie:

Beschrijving

Het boek Mijn Lichaam, Mijn Leven van C. Reeve is verschenen in 2011.

Ik dacht dat een held iemand was die iets dappers doet zonder na te denken over de gevolgen. Nu weet ik dat het een heel gewone man of vrouw is die de kracht vindt door te gaan, hoe groot de obstakels op het levenspad ook zijn.

Christopher Superman Reeve stuitte enkele jaren terug tijdens een paardenrace op een onneembare hindernis, viel en brak zijn nek.Hoe de beroemde acteur deze klap verwerkte en ondanks een volledige dwarslaesie een nieuwe superman-rol leerde spelen, beleeft men mee in dit aangrijpende en tegelijkertijd bemoedigende verhaal van zijn leven.

Indringend beschrijft Reeve wat hij na zijn ongeluk lichamelijk en geestelijk doormaakt, hoe hij poogt zijn rol van echtgenoot en vader te blijven vervullen en hoe hij het tenslotte opbrengt zijn leven opnieuw, zinvol, int te richten.

Christopher Reeve was toneel- en filmacteur. Zijn grootste bekendheid verwierf hij met de rol van Superman, maar hij speelde ook in films als The Bostonians. Na het abrupte einde van zijn acteurscarrire is hij, ondanks zijn verlamde ledenmaten, actief geweest in een stichting voor ruggenmergaandoeningen. Op 10 oktober 2004 is hij overleden.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver