Aanbieding!

Lily – Marian Donner

 5.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 3-6 werkdagen
ISBN: 9789044610376

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789044610376 Categorie:

Beschrijving

Het boek Lily van Marian Donner is verschenen in 2011.

‘Aan mijn lichaam kun je zien dat ik geen grenzen heb. Dus vertel me nu maar eens wat je met al die vrijheid gaat doen.’

Lily verkoopt haar lichaam en dat doet ze met veel plezier. Door haar omvang ligt ze goed in de markt: 90 kilo pure levenslust, niet dik maar groots! Lily is overal voor in, neemt alles in zich op, bruist als het leven zelf. Ze heeft een klant die haar wil zien eten, een klant die wil dat ze hem vertrapt, een klant die gelooft dat ze de Ware is. Voor ieder van hen is Lily’s lichaam een product dat de leegte vult.
De rebelse Jasmin probeert Lily te laten inzien dat de wereld om meer draait dan alleen economie. Ze wil dat Lily zich aan iets verbindt en dat ze samen ten strijde trekken tegen de ambitieuze wethouder die hun seksclub wil sluiten, maar Lily gelooft niet in Jasmins grote woorden en theorieën. Lily leeft op haar gevoel en in maximale vrijheid _ zelfs als dat tot de uiterste consequentie leidt.

Gesitueerd aan het begin van de 21ste eeuw is Lily een duister verhaal over een gulzig en losbandig meisje dat zich heeft aangepast aan een grenzeloze wereld waarin ons lichaam het laatste houvast vormt.

Eerder schreef Marian Donner 08.30 uur: Opstand. De afgelopen jaren was ze vooral werkzaam in het nachtleven.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver