Leven Op Het Franse Platteland – H. Oosterveld

 19.95

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789027476432

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789027476432 Categorie:

Beschrijving

Het boek Leven Op Het Franse Platteland van H. Oosterveld is verschenen in 2011.

Heleen Oosterveld en haar man Rolf waren ooit zo’n stel ‘dat het helemaal fantastisch voor elkaar had’: nog geen veertig jaar, een eigen huis, een eigen bedrijf, dikke lease-auto en heel vaak lekker uit eten. Ontevreden of ongelukkig waren ze niet met dit leventje, dat gerust zo door had kunnen gaan tot aan het pensioen. aar daar kwam iets tussen. Want van de ene op de andere dag besloten Rolf en Heleen dit gesettelde, vertrouwde leven op te geven en in te ruilen voor een onzeker bestaan als boer en boerin in Frankrijk.
Dit levendige verhaal vertelt het hoe en waarom van die drastische verandering, die het leven van Rolf en Heleen een totaal andere wending gaf. Het is het waargebeurde verhaal van de moeilijkheden en de twijfels, maar ook van het plezier wanneer een probleem overwonnen was. Het leren leven als zelfvoorzienende boer, de andere mentaliteit van de Fransen en vele grappige anekdotes: leven op het Franse platteland is Heleens persoonlijke verslag voor iedereen die wel ens droomt alles op te geven om te gaan leven van het land.
Dit boek is eerder uitgekomen onder de titel Leven als boer in Frankrijk. Voor deze versie schreef Heleen twee nieuwe hoofdstukken.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver