Klopjacht – C.J. Box

 10.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789024561711

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789024561711 Categorie:

Beschrijving

Het boek Klopjacht van C.J. Box is verschenen in 2013.

‘Een fantastisch debuut – een geweldige misdaadroman. Het heeft alle elementen: een groots beeld van de indrukwekkende pracht van het landschap in Wyoming, levendige personages en een plot waarbij veel op het spel staat en die voortbeweegt als een kogel uit een geweer.’
– Lee Child

Er is niets vreemds aan het geluid van een geweerschot in de bergen van Wyoming. Maar als jachtopziener Joe Pickett maanden voordat het jachtseizoen is geopend twee harde knallen hoort weerklinken, gaat hij direct op onderzoek uit. De eigengereide Joe arresteert een stroper, maar tot zijn frustratie gaat de verdachte vrijuit.
Dan wordt de stroper dood aangetroffen in Joe’s achtertuin.
Joe start het onderzoek naar de moord, maar al snel wordt het hem te veel. Hoe is de dode man bij zijn huis gekomen? Wat zat er in de lege koelbox die hij bij zich had? En waarom willen zijn collega’s de zaak in de doofpot stoppen? Hoe meer hij ontdekt, hoe dichterbij het gevaar komt, totdat Joe zelfs zijn jonge gezin niet meer kan beschermen.

‘Op het drukke terrein van de misdaadliteratuur is C.J. Box een overtuigende, oorspronkelijke stem.’ – Michael Connelly

‘Pickett is een worstelende jonge echtgenoot en vader die honger en ambitie, kracht en kwetsbaarheid combineert in een interessant, origineel geheel.’ – Chicago Tribune

C. J. Box komt uit Wyoming en zijn romans zijn wereldwijde bestsellers, vertaald in 27 landen. Box heeft voor zijn thrillers talloze prijzen gewonnen, waaronder een Anthony Award en een Edgar Award.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver