Hij / Zij En De Liefde – Corine Koole

 15.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789050188913

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789050188913 Categorie:

Beschrijving

Het boek Hij / Zij En De Liefde van Corine Koole is verschenen in 2008.

Wat maakt een liefde groot? Zit het hem ineen verrassingsweekend naar Parijs, in deseks, of gewoon in de bereidheid haar bandte plakken zodat ze toch nog op tijd op haarwerk komt? Zit het hem in aandacht, inspanning, of juist in de vanzelfsprekenderoutine? Soms schuurt het in de liefde, somsloopt het spaak, maar de momenten vangeluk zorgen dat iedereen blijft zoeken naardie ene formule die hen het dichtst bij eenstaat van volmaaktheid kan brengen.

Voor de populairste rubriek van VolkskrantMagazine spreekt Corine Koole wekelijks’gewone’ echtparen over hun liefde voorelkaar. Openhartig vertellen ze haar overhun geheimen, verlangens enteleurstellingen. Mannen en vrouwenonthullen tot in detail de twijfels en hetgeluk van hun dagelijkse liefdespraktijk.Met haar scherpe observatievermogen weetCorine Koole steeds opnieuw door tedringen tot de kern van de in leeftijd enachtergrond totaal verschillendeNederlanders, die één ding gemeen hebben:ze willen gelukkig worden, en blijven, in deliefde.

De interviews zijn voor dit boekgeactualiseerd. Wat gebeurde er napublicatie van de bekentenissen, die nietzelden voor het eerst hardop werdenuitgesproken, en zelfs voor sommigepartners nieuw waren?

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver