Het Meest Optimale Maximum – H. Blankestyn

 17.50

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 4-8 werkdagen
ISBN: 9789076953823

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789076953823 Categorie:

Beschrijving

Het boek Het Meest Optimale Maximum van H. Blankestyn is verschenen in 2011.

Als columnist voorziet Herbert Blankesteijn zijn lezers al jaren van kritisch commentaar en originele tips. Hij behandelt diverse aspecten van het leven, van het opvoeden van kinderen tot computerperikelen, het overleven in de stressmaatschappij, geld of sport. Zijn stukken prikkelen de lezer. Ze zijn snedig en snaaks. Halen zaken overhoop en bieden alternatieven, waar niemand ze vond. In deze bundel brengt Blankesteijn een evenwichtige selectie van zijn beste stukken bijeen.

De titel van de bundel ‘Het Meest Optimale Maximum’ is ontleend aan de kunst van het optimaliseren, waarin Blankesteijn zich heeft bekwaamd. Hij zet uiteen, hoe je bijvoorbeeld zo efficiënt mogelijk in de ochtendspits tot het bereiden en nuttigen van een ontbijtje komt, hoe je met zo weinig mogelijk water de koffiepot om kunt spoelen en hoe het fileprobleem met een eenvoudige ingreep kan worden opgelost. In plezierige stijl biedt hij doorlopend vermaak. De meeste stukken hebben eerder in Intermediair en NRC Handelsblad gestaan, maar zijn voor dit boek bewerkt en geactualiseerd.

Het boek bevat tien delen, over achtereenvolgens de volgende onderwerpen: Mens en dier, Kinderen, Geld en goed, Verkeer, Sport, Natuur en milieu, Media, Computers, Internet, Wetenschap en techniek.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver