Het gebroken raam – Jeffery Deaver

 5.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789000325320

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789000325320 Categorie:

Beschrijving

Het boek Het gebroken raam van Jeffery Deaver is verschenen in 2013.

Lekker lezen ondanks dyslexie

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Het gebroken raam

Lincoln Rhyme is druk bezig met een internationale zaak als hij een onverwacht telefoontje krijgt. Zijn neef is gearresteerd op verdenking van moord. Het forensisch bewijs is overtuigend. Iets té overtuigend. Terwijl Lincoln zich in de zaak verdiept, stuit hij op de sluwste seriemoordenaar die hij ooit is tegengekomen. Een man die de allermodernste technieken gebruikt om persoonlijke details van zijn slachtoffers te achterhalen. Een man die continu op jacht is naar zijn mooiste trofeeën: mensenlevens.

Jeffery Deaver is de internationale bestsellerauteur van maar liefst 30 thrillers. Hij is vooral bekend van z?n boeken met Kathryn Dance en Lyncoln Rhyme in de hoofdrollen en heeft talloze pr?zen op z?n naam staan. Deaver woont in North-Carolina.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver