Het Bernini Mysterie – Dan Brown

 9.99

Boek informatie:
Binding: Digitaal boek
Taal: nl
Beschikbaar: Direct te downloaden
ISBN: 9789024562336

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789024562336 Categorie:

Beschrijving

Het boek Het Bernini Mysterie van Dan Brown is verschenen in 2013.

In het onderzoeksinstituut CERN in Zwitserland wordt het levenloze lichaam van een wetenschapper gevonden. Hij is vermoord en zijn borst is gebrandmerkt met een mysterieus symbool. Robert Langdon wordt gevraagd naar CERN te komen om het symbool te duiden en hij ontdekt het onmogelijke: het symbool is afkomstig van een eeuwenoude broederschap die in het geheim opereerde en de vernietiging van het katholicisme nastreefde: de Illuminati. Maar die bestaan al decennia niet meer, of toch wel?

Dan onthullen de Illuminati dat er een tijdbom in het Vaticaan verborgen is. Hun timing is perfect: de kerkleiders zijn bijeen om een nieuwe paus te kiezen en in Rome wemelt het van de pers. Om de bom te vinden wordt een beroep gedaan op Robert Langdon en zijn unieke kennis van de Illuminati. Langdons zoektocht stuurt hem dwars door Rome langs verzegelde crypten, gevaarlijke catacomben en verlaten kerken.

‘De combinatie van romantiek, religie, wetenschap, moord, mystiek, architectuur en actie maken deze thriller zeer de moeite waard.’

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver