Heksenjacht – Brad Winning

 16.95

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789460861611

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789460861611 Categorie:

Beschrijving

Het boek Heksenjacht van Brad Winning is verschenen in 2013.

Voor sergeant Hiu Warg leek het leven simpel. Geboren in de laagste kaste van Hastyr en lichamelijk getekend door de gevolgen van het gebruik van Zwarte Magie, is hij geworden waartoe zijn rasgenoten sinds eeuwen zijn voorbestemd: een huurling.
Warg is een man van eer, heeft respect voor de schaduwen van de dood en heeft een nog dieper ontzag voor alles wat riekt naar magie. Sterker nog: eigenlijk is er weinig anders dan hekserij om hem de stuipen op het lijf te jagen.

Wanneer zijn broodheer Jules Montarde hem en zijn troep eropuit stuurt om een heks te doden, staat hij niet echt te popelen. Groot is zijn opluchting als blijkt dat de karavaan, waarmee de heks door vijandelijk gebied zou reizen, al overvallen is. En wie nog niet gestorven is, wordt door zijn soldaten op gruwelijke wijze gedood. Behalve Aislyne, een klein meisje van zes, dat de overval heeft overleefd. Tenslotte heeft Warg een zwak voor kleine meisjes. En dat komt hem duur te staan. Voordat hij het weet is hij, samen met zijn mannen van het ‘verborgen leger’, speelbal van machten die iedere voorstelling te boven gaan…

Brad Winning ontving, onder zijn eigen naam Alex de Jong, als eerste Nederlander de Elf Fantasy Award voor het beste fantasyboek. Ook won hij de Unleash Award voor het beste korte fantasyverhaal.

Heksenjacht is inmiddels ook in een Engelse editie verschenen en meerdere vertalingen en verspreiding naar andere delen van de wereld, staan gepland.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver