Hannibal Ontwaakt – T. Harris

 17.95

Boek informatie:
Binding: Audio Boek CD
Taal: nl
Beschikbaar: Nog niet verschenen
ISBN: 9789024527779

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789024527779 Categorie:

Beschrijving

Het boek Hannibal Ontwaakt van T. Harris is verschenen in 2015.

Een van de grootste levende thrillerauteurs sluit de cirkel. Dit laatste Lecter-verhaal is tevens het begin. Thomas Harris transformeert nog een keer ons beeld van Hannibal. In een schitterende, fascinerende thriller onderzoekt hij de huiveringwekkende consequenties van liefde, trouw en morele keuzes.
Hannibal Lecter duikt op uit de nachtmerrie van het Oostfront: een kind in de sneeuw, verstomd en geketend. Hij lijkt volstrekt alleen, maar hij wordt gekweld door demonen.
Hannibals oom, een bekende schilder, redt hem uit een Sovjetweeshuis en neemt hem mee naar Frankrijk, waar hij woont met de beeldschone, exotische Lady Murasaki.
Lady Murasaki helpt Hannibal te helen. Onder haar hoede bloeit hij op en scherpt hij zijn artistieke talenten. Hij wordt bovendien toegelaten tot een Franse medische faculteit, als jongste persoon ooit.
Maar Hannibals demonen laten hem niet met rust. Als zijn herinneringen terugkeren, ontwaakt de dorst naar vergelding. Het inzicht dat hij niet alleen maar intellectuele gaven heeft, verandert zijn wereld en uiteindelijk hemzelf…

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver