Evelien voor altijd – Martin Bril

 15.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 2 werkdagen
ISBN: 9789044611540

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789044611540 Categorie:

Beschrijving

Het boek Evelien voor altijd van Martin Bril is verschenen in 2008.

Evelien, wie heeft er in Nederland nog niet van haar gehoord? Is het niet van de columns of de boeken, dan toch wel van de televisieserie.

In het leven van Evelien gebeurt er nooit iets zonder dat er een kleine crisis ontstaat, van kerstbomen kopen tot tapas eten. ‘We hebben steeds wat, hè?’ zegt dochter Regina dan ook tegen Evelien als ze een lekke band krijgen, juist op weg naar school. Op een eigenzinnige wijze biedt Evelien deze problemen het hoofd. Eigenzinnig, maar wel herkenbaar.
Het is inmiddels al zes jaar geleden dat Martin Bril het eerste boek over zijn populaire personage uitbracht. In de jaren die er op volgden verschenen nog twee boeken over Evelien.
Speciaal voor de zomer van 2008 worden de drie Eveliendelen nu voor het eerst bij elkaar in één band gebundeld. Met dit verzamelwerk kan de Evelien-liefhebber aan een stuk door genieten van Brils satirische maar liefdevolle schetsen van een van de leukste families van Nederland. Het is een compleet overzicht van de kleine en grote gebeurtenissen in een mensenleven.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver