Erfgenaam van Jalna – Mazo de la Roche

 17.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789031507634

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789031507634 Categorie:

Beschrijving

Het boek Erfgenaam van Jalna van Mazo de la Roche is verschenen in 2011.

Renny Whiteoak keert, na drie jaar te hebben vertoefd aan het Franse front in de Eerste Wereldoorlog, terug naar het voorvaderlijk landgoed Jalna in Canada waarvan hij inmiddels na de dood van zijn vader eigenaar is geworden. Tijdens zijn afwezigheid is ook zijn stiefmoeder naar de geboorte van een zoon overleden. Al spoedig blijkt hem dat het landgoed, de boerderij en zijn jongere stiefbroer dus alle leiding ontbeerd hebben. De baby is door zijn oudere zuster opgevoed tot een verwend joch; de oudere jongens, Piers van 15 en Eden van 18 jaar, hebben duchtig misbruik gemaakt van hun vrijheid en de leiding die de oudere broers van zijn vader aan de boerderij hebben gegeven, mag die naam echt niet dragen.
De krachtige hand van een meester is meer dan nodig. Renny, de erfgenaam, wacht daarom een zware en verantwoordelijke taak die evenwel niet zo zwaar is dat Amor bij hem geheel kansloos is.
Voor de talloze lezers die door de voorgaande boeken zijn gaan medeleven met deze originele Canadese familie, de knappe en tirannieke stammoeder Adeline, haar zoons en dochter en haar kleinkinderen, met al hun verwikkelingen in zaken en in liefde, is De erfgenaam van Jalna een boek waarna zij weer gretig zullen grijpen. Voor hen die nog niet eerder met de bewoners van Jalna kennismaakten is dit een goede kans het bij deze nieuwe mijlpaal in de familiekroniek alsnog te doen.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver