eBookstick – Moordstick 4 – Ebookstick

 19.95

Boek informatie:
Binding: Hardcover
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789490848866

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789490848866 Categorie:

Beschrijving

Het boek eBookstick – Moordstick 4 van Ebookstick is verschenen in 2013.

Moordstick_ 4
Spanning om te snijden

5 moorddadige ebooks op een usb-stick in een metalen geschenkdoosje met venster.

De indringer
Håkan Östlund
De uitgelaten vakantiestemming is op slag voorbij als Henrik, Malin en hun twee jonge kinderen bij thuiskomst op Fårö de gezinsfoto terugvinden met gaten op de plek van hun ogen. De onrust groeit door de anonieme dreigbrieven die volgen en ontaardt zelfs in regelrechte paniek als hun dochtertje op haar eerste schooldag na de vakantie tijdens de lunchpauze wordt ontvoerd. En dat blijkt nog maar het begin.
Inspecteur Fredrik Broman en zijn collega`s van de recherche in Visby nemen de zaak zeer serieus, maar hebben aanvankelijk geen enkel aanknopingspunt.
De auteur heeft met dit boek opnieuw een perfecte pageturner afgeleverd. Alles klopt in dit spannende boek.
Recensie NBD Biblion

Tweeling
Merete Junker

De examenklas van een middelbare school in de Noorse stad Skien wordt opgeschrikt door een zelfmoord, een moord en een jong meisje dat uit haar ouderlijke huis verdwijnt. De speurtocht van inspecteur Mettes voert haar niet alleen naar plaatsen in de omgeving, maar ook naar Finland. Mensen met nauwe onderlinge banden en eenzame mensen zonder sociaal netwerk raken verstrikt in een knoop die zo strak zit dat het ontwarren ervan levensgevaarlijk is. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor meerdere tweelingen.

Merete Junker (1959) is journaliste en lerares. Haar debuut won in Noorwegen de debutantenprijs voor thrillerschrijvers. Dit is haar tweede boek.

“Junker smaakt naar meer. Inhoudelijk kan zij de concurrentie aan met Camilla Läckberg en collega’s”. NBD Biblion

De Al-Qaeda Connectie
Rolf Österberg  

Fahjeed Rashwan is een tot Engelsman genaturaliseerde Saoedi die een eerzaam bestaan leidt in Londen. In werkelijkheid is hij een fanatieke volgeling van Ayman al-Zawahri, de opvolger van Osama bin Laden als leider van al-Qaeda. Fahjeed legt hem een plan voor om moslims zich te laten verdedigen tegen landen die de Islam aanvallen. De Nederlandse hoofdinspecteur Hans Buurman bemerkt een verband tussen drie op het oog totaal verschillende ongelukken die gelijkertijd plaatsvinden. Hij bijt zich er in vast.

The Black House | Eiland van de vogeldoders
Peter May

Op het Schotse eiland Lewis wordt een moord gepleegd die vrijwel identiek is aan een moord eerder dat jaar in Edinburgh. Rechercheur Fin Macleod wordt vanuit Schotse hoofdstad naar Lewis gestuurd omdat hij er geboren en getogen is. Het wordt een reis terug naar huis en naar zijn verleden. Tijdens het onderzoek ontmoet hij oude bekenden, allen met geheimen en verhalen.

Bekroond met de lezersprijs van het Festival voor het Spannende Boek in Frankrijk.

Kind van de rekening
Tove Klackenberg

Twee kinderen worden dood in huis aangetroffen. Hun lichamen zijn gewikkeld in plasticfolie. Aanvankelijk lijkt het voor officier van justitie Svea Lundström Duval een eenvoudige zaak te worden. Ze is overtuigd van de schuld van beide ouders en ze heeft haar aanklacht wegens moord al klaar. Maar tijdens het proces gaat ze twijfelen. Waarom komen de verhalen van de getuigen niet met elkaar overeen? Door de Zweedse Thrilleracademie bekroond als Debuut van het Jaar.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver