Doem Dada – Bill Mensema

 19.50

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 2 werkdagen
ISBN: 9789054521822

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789054521822 Categorie:

Beschrijving

Het boek Doem Dada van Bill Mensema is verschenen in 2008.

De vijf belangrijkste redenen waarom je deze roman moet lezen:

1. dit boek is compleet doem: het speelt begin jaren ’80, de tijd van doemdenken, doem in de muziek, doem in de economie en ook doem in het hoofd van het belangrijkste personage. Die jongeman is net begonnen aan een studie Nederlands en worstelt zich met groot ongenoegen door Majoor Frans (wij vonden daar ook al niet veel aan).

2. dit boek is totaal dada: het kent een aanstekelijke gekte, is wellicht chaotisch, maar ongelofelijk scherp en hilarisch. In elk geval lees je dit boek in een ruk uit (tenminste: wij wel).

3. dit boek is doem dada: het geeft op ongekend humoristische wijze een les in waar muziek (en ook de kunst, en jawel: het leven) over gaat. Zeker liefhebbers van muziek uit de jaren ’80 zullen er veel in herkennen..

4. dit boek is geschreven door Bill Mensema. Die viel al op tijdens tal van zeer eigengerede optredens in het hele land. Hij hanteert een geheel eigen stijl: humoristisch, scherp en vlot. Inderdaad heeft dit boek wel wat weg van het leven van Bill Mensema zelf , maar Doem dada is puur fictie (uiteraard)

5. dit boek is het met stip het grappigste boek dat je dit jaar gaat lezen (tenminste: wij rolden over de vloer van het lachen). En dan gaat het ook nog ergens over.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver