Aanbieding!

De vleugels van Ikara – M. Rasker

 5.00

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: 3-6 werkdagen
ISBN: 9789044611335

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789044611335 Categorie:

Beschrijving

Het boek De vleugels van Ikara van M. Rasker is verschenen in 2008.

Het is augustus 2005. Op de Atlantische Oceaan pakken wolken zich samen om op te stomen naar het vasteland. Daar, in het zuiden van de Verenigde Staten, staat het grote huis van de Nederlandse familie Beckman, die er tien jaar geleden neerstreek om haar geluk te vinden: Bernard, architect, in het tuinhuis aan het water; zijn vrouw Martha, poëzievertaalster; en hun dochter Kathy, die onlangs is teruggekeerd uit New York.
Die mooie zomeravond, tijdens het diner ter gelegenheid van hun twintigste huwelijksdag, zal in menig opzicht het einde van een tijdperk blijken. De confrontatie met Kathy’s dodelijke ziekte, in het bijzijn van al hun vrienden, betekent voor de Beckmans het einde van hun American dream.
Terwijl boven de Golf van Mexico de storm het water opstuwt naar de kustlijn, rapen Bernard, Martha en Kathy in het laatste weekend van de zomer de brokstenen van hun leven bij elkaar, en trekken zij ieder hun conclusie.

De vleugels van Ikara, de nieuwe roman van Maya Rasker, is een veelstemmige vertelling over de breekbaarheid van het geluk, en over het (on)vermogen om keuzes te maken die het eigen leven sturen. Een fijnzinnige en overrompelende roman.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver