De schaduw van de Revenaunt / Boek 2 Zihaen – Paul E. Horsman

 16.95

Boek informatie:
Binding: Paperback
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789490767150

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789490767150 Categorie:

Beschrijving

Het boek De schaduw van de Revenaunt / Boek 2 Zihaen van Paul E. Horsman is verschenen in 2013.

Hoe kwamen zijn ouders en broertjes om het leven? Waren het werkelijk ongelukken, of werden zij vermoord? Deze vraag moet de jonge Ghyll Hardingraud beantwoorden, voordat hij de troon van Rhidauna kan beklimmen.

Zijn zoektocht naar de waarheid voert hem en zijn Kompanen terug op een reis naar het verleden en langzaamaan ontrafelt hij een duister complot.

Eenmaal gekroond, moet de jonge Koning Ghyll nog de opdracht volbrengen die hem door zijn oom was opgelegd. De reis voert hem en zijn vrienden door onherbergzame landen en gevaarlijke moerassen naar de eindeloze steppen van Zihaen, op zoek naar de Stem uit het Westen. Maar hij is niet de enige. Zijn wraakzuchtige vijand achtervolgt hem, geholpen door ondode machten.

Dit tweede deel brengt de lezer nieuwe landschappen en volken uit de wereld van Rhidauna. Naarmate het gevaar groeit, neemt de spanning toe in een avontuur dat niet alle Kompanen zullen overleven.

…als Horsman zijn vorm weet te behouden, zou hij heel goed op weg kunnen zijn om een van de beste Nederlandse fantasyserieschrijvers van het moment te worden.
– Fantasyboeken.org over Schaduw van de Revenaunt, boek 1: Rhidauna

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver