De ijsdraak – George R.R. Martin

 10.00

Boek informatie:
Binding: Hardcover
Taal: nl
Beschikbaar: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
ISBN: 9789024561933

   Vergelijk
Artikelnummer: 9789024561933 Categorie:

Beschrijving

Het boek De ijsdraak van George R.R. Martin is verschenen in 2013.

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families uit Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Met deze korte roman, De IJsdraak, voegt Martin aan zijn vermaarde epos een nieuw hoofdstuk toe dat ook voor de zeer jeugdige fantasy-lezer alleszins toegankelijk is.

Als de ijsdraak overvliegt, laat hij een spoor van sneeuw en gruwelijke vrieskou achter. Niemand heeft hem ooit kunnen vangen, laat staan temmen. Behalve Adara, een echt winterkind, voor niets en niemand bang. Sinds haar vijfde zijn Adara en de ijsdraak zelfs goed bevriend. Maar dan vliegen er op een mooie zomerdag opeens vuurdraken over de boerderij waar Adara woont. En deze verschrikkelijke wezens hebben niet veel goeds in de zin…

Deze uitgave bevat een introductie tot de wereld van Het Lied van IJs en Vuur en een leesproeve uit George R.R. Martins eerste roman in de reeks: Het Spel der Tronen.

Extra informatie

Binding

Taal

Schrijver